Veritas Merge1 — програмне забезпечення для архівування #1

Veritas

Ділові комунікації вже давно вийшли за рамки традиційної електронної пошти. Зараз компанії використовують широкий спектр каналів зв’язку, які дозволяють їх співробітникам  взаємодіяти між собою сучасними інструментами зв’язку. Однак зі зростанням числа каналів зв’язку все більш складним завданням стає дотримання нормативних вимог і вимог безпеки збереження даних.

Рішення Merge1 Suite компанії Veritas підтримує найбільший діапазон збору даних в галузі, дозволяючи організаціям отримувати дані з більш ніж 80+ додатків та каналів. Інформація зберігається у оригінальному форматі, і об’єднується у логічні ланцюжки для забезпечення впевненості у легкому її пошуку для вашого спокою.
Всі ваші повідомлення надійно та безпечно зберігаються та доставляються у Enterprise Vault, Enterprise Vault Cloud, eDP Platform або куди вам потрібно.
Використання продуктів Merge1 Suite гарантує, дотримання стандартів FINRA, SEC, IIROC, FCA, ЄС (GDPR і MiFID II) та вимог інших регулюючих органів.

Використання продуктів Merge1 Suite дозволяє захоплювати всі повідомлення від Microsoft Teams, чатів Bloomberg, а так само прикріплені файли і багато іншого. Що входить до складу набір функцій надійно зберігає додатки спільної роботи, обмін файлами, обмін миттєвими повідомленнями, соціальні мережі, мобільні і текстові повідомлення, фінансові платформи і багато іншого.
Дізнайтесь більше на: https://www.veritas.com/insights/merge1/merge1-suite