Починаючи з 31 грудня 2021 року компанія PTC припиняє постачання застарілих версій 15 та Mathcad Prime 1.0 – 6.0.

Шановні колеги,

Нагадуємо, що з 31 грудня 2021 року компанія PTC припиняє постачання застарілих версій Mathcad 15 та Mathcad Prime 1.0 – 6.0.

Замовники, яким важливо максимально продовжити час використання цими версіями, повинні:

  1. Здійснити / оформити нову закупівлю на максимальний період – до 4-х років. Весь цей час для замовників в особистому кабінеті будуть доступні носії застарілих версій.
  2. Оформити продовження на максимальний період. Після розміщення дострокового продовження наявних підписок клієнти отримають у своїх файлах ліцензій ліцензії як на застарілу версію Mathcad, так і на нову версію Prime 7.0 до кінця терміну підписки, що визначається раннім продовженням. Дострокове продовження має бути розміщене до 31 грудня 2021 року.

Носії для застарілих версій, зокрема Mathcad 15 та Mathcad Prime 1-6, будуть видалені 31 грудня 2021 р. з Центру завантаження електронного програмного забезпечення PTC (Electronic Software Download Center).
Клієнти, які використовують застарілу версію, повинні мати носії з програмним забезпеченням (installation media або образ компакт-диска з програмним забезпеченням) заархівований для використання за необхідності. Для будь-якого сценарію, який потребує встановлення або перевстановлення застарілої версії Mathcad, буде потрібно носій програмного забезпечення для застарілої версії. Якщо у клієнтів немає заархівованого носія зі застарілою версією, дуже важливо, щоб носій був завантажений та заархівований негайно, оскільки він не буде доступним для завантаження після 31 грудня 2021 року.