Оновлений Creo Parametric.

Компанія PTC представила оновлення модуля Creo Sketch Mode для свого флагманського продукту Creo.

За допомогою модернізованих інструментів малювання в Sketcher можна створювати непараметричну геометрію: лінії, дуги, прямокутники, кола, еліпси, сплайни та точки. При перетягуванні автоматично визначаються розміри, що забезпечує плавність роботи як малювання.

Панель інструментів розмірів дозволяє задати схеми розмірів та прив’язки. Швидкі та точні визначення ескізної геометрії заощаджують час на ранніх стадіях змін конструкції.

Повний контроль напрямних прив’язки під час прив’язки до об’єктів креслення або геометрії моделі. Реалізація задуму проекту виконується швидко та точно.

У будівельному режимі можна створювати ескіз еталонної геометрії з пунктирними лініями до створення кінцевої геометрії. Цей режим підтримує ширший набір геометрій, включаючи допоміжні лінії, дуги, прямокутники та багато іншого. Крім того, опція контекстного меню перемикає ескізні об’єкти між режимом побудови та твердотілим режимом.

Створення 2-D чорнового вигляду з чернетки та імпортованих об’єктів за допомогою параметра «Створити чорновий вигляд». У цій опції можна вибрати кілька об’єктів — створених або імпортованих — і перетворити їх у масштабоване 2D-креслення. Це особливо корисно для імпорту застарілих креслень або коли є набір чорнових об’єктів, які необхідно обробляти як єдиний вид. Це удосконалення також створює зв’язок між декількома чорновими видами (вид загальної проекції) і показує їх ієрархічні відносини у дереві креслення.

Тепер можна створити ескіз, що складається з декількох областей, а потім створити нові елементи, використовуючи частини цього ескізу. Комбінуючи ці області ескізу з багатотільним моделюванням, можна швидко згенерувати геометрію для декількох компонентів в одному ескізі. Тепер у Sketcher є більше визначень глибини об’єкта, включаючи негативні значення глибини та усунення глибини від існуючих посилань.

Хочете подивитися відео?

Хочете спробувати? Завантажте 30 денну безкоштовну версію Creo Parametric.