Зберігання та доступність інформації

ЗБЕРІГАННЯ ДАНИХ

Commvault HyperScale

Доповнення до Commvault Complete, що дозволяє створити горизонтально масштабовану інфраструктуру зберігання даних на серверах стандартної архітектури – х86.

Red Hat Ceph Storage

Економічна програмно-визначена ​​система зберігання даних з відкритим кодом, яка:

  • Підтримує хмарні інфраструктури та web-scale об’єктні сховища;
  • Об’єднує в собі максимально стабільну версію Ceph, систему управління, засоби розгортання та послуги підтримки;
  • Автоматизує управління петабайтними сховищами даних, дозволяючи ІТ-фахівцям сконцентруватися на бізнес-завданнях організації.

Red Hat Gluster Storage

Відрита програмно-визначена ​​платформа зберігання для роботи з неструктурованими даними в фізичних, віртуальних та хмарних середовищах. Застосовується для зберігання таких різновидів неструктурованих даних, як:

  • Файли мультимедіа (зображення, відео, аудіо);
  • Образи резервних копій та оперативні архіви;
  • Великі дані (лог-файли, дані RFID та інші дані, що генеруються машинами);
  • Образи віртуальних машин;

Зв'язатися з нами

Veritas Infoscale

Дозволяє досягти максимальної ефективності зберігання та високої доступності даних, забезпечує гнучкість щодо операційних систем та чудову продуктивність в гетерогенних серверних середовищах і системах зберігання даних.

Veritas Access

Програмно-визначені NAS сховища, що забезпечують зручний доступ із додатків по безлічі протоколів.

Veritas Risk Advisor

Автоматичне виявлення вузьких і слабких місць мережі та надання звітності. Надає рекомендації щодо усунення даних проблем.

Veritas Resiliency Platform

Реалізує превентивну стратегію забезпечення стійкої роботи додатків в гетерогенних середовищах, які постійно розвиваються, на основі одного рішення.

РЕЗЕРВНЕ КОПІЮВАННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ДАНИХ

Arcserve Backup

Потужне, гнучке рішення резервного копіювання та відновлення даних, що забезпечує надійний захист даних і централізоване управління.

Commvault Complete Backup & Recovery

Комплексне рішення для резервного копіювання та відновлення будь-яких середовищ: гібридного, фізичного, віртуального, додатків баз даних, а також пристроїв кінцевих користувачів. Пакет включає функціонал:

  • Створення резервних копій та відновлення всіх файлів, додатків та віртуальних машин (ВМ);
  • Архівування файлів/ВМ;
  • Шифрування;
  • Захист даних на пристроях користувачів, робочих станціях;
  • Захист електронної пошти;
  • DR Відновлення після аварій: failover/failback/конвертація форматів;
  • Управління апаратними миттєвими знімками СЗД;
  • Реплікація віртуальних машин (Live Sync);
  • Операційна звітність про резервне копіювання;
  • Управління та відстеження стрічкових накопичувачів в масштабі підприємства;
  • Спільна робота з файлами;

Завдяки широкому набору функцій Commvault Complete забезпечує повний захист даних в рамках єдиної платформи.

Veritas NetBackup

Рішення резервного копіювання, яке надає широкий набір засобів захисту для нових, швидко зростаючих навантажень на основі найповнішого набору API, що дозволяють спростити і автоматизувати захист даних для фізичних, віртуальних та мульти-хмарних середовищ.

Veritas Backup Exec

Забезпечує захист всієї інфраструктури на основі одного ефективного, гнучкого і зручного рішення резервного копіювання та відновлення на будь-якій платформі: віртуальній, фізичній або хмарній.

Veritas System Recovery

Забезпечує ефективне резервне копіювання та аварійне відновлення серверів Windows, що дозволяє компаніям повертатися до нормальної роботи за лічені хвилини.

Veritas Desktop Laptop Option

Забезпечує надійне автоматизоване резервне копіювання та відновлення даних на настільних і портативних комп’ютерах. Незалежно від того, чи підключені комп’ютери до мережі, Desktop Laptop Option забезпечує безперервну захист даних.

Veritas SaaS Backup

Автоматизоване резервне копіювання Office 365, G Suite, Salesforce і т.д. в облачну середу Veritas.

УПРАВЛІННЯ ДАНИМИ ТА АВТОМАТИЗАЦІЯ

Commvault Activate

Рішення для вилучення інформації з даних для відповідності вимогам регуляторів та законодавства, і побудови бізнес-аналітики. Дозволяє стежити за дотриманням правил конфіденційності, виявляючи та повідомляючи про існування ризиків для даних, що зберігаються по всьому підприємству.

Commvault Orchestrate

Розгортання та синхронізація даних в будь-якому середовищі дозволяє впоратися з важливими ІТзадачами, включаючи перевірку аварійного відновлення, організацію середовища розробки/тестування і/або перенесення робочих навантажень.

АРХІВАЦІЯ ДАНИХ

Enterprise Vault

Інтегроване рішення для архівування електронної пошти та файлів. Забезпечує зберігання, управління, пошук неструктурованої інформації для підприємств та допомагає в усуненні дублювання даних.

Data Insight

Допомагає посилити контроль за неструктурованими даними завдяки корисної аналітичної інформації про їх належність, використання та управління доступом. Функції створення звітів, аналізу і візуалізації даних допомагають оптимізувати ефективність та знизити витрати на всіх етапах життєвого циклу даних, а також посилити захист конфіденційних даних і дотримання офіційних вимог.